Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti226g632kcal7.7g12.6g61g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g45g72kcal3.6g1.8g5.9g0g
Paprika punainen 211g62kcal2g9.5g0.8g4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)79g24kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g339g440kcal37.3g5.1g30.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2461kcal102.8g67.4g196.8g9.6g
Valittu annoskoko900g1231kcal51.4g33.7g98.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna450g615kcal25.7g16.9g49.2g2.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310