Kessun kuivalihatangot

Leikkaa läskitön liha syiden suuntaisesti sormen paksuisiksi suikaleiksi.

Marinoi esim.

chilikastike-öljy-seoksessa yön yli kulhossa jääkaapissa.

Pyyhi lihat paperilla, ja aseta sähköuuniin ritilälle.

Ritilän alle kannattaa asettaa uunipelti leivinpaperin kanssa, koska kuivatuksen aikana lihasta valuu nesteitä.

Jätä kuitenkin ilmatilaa.

Uuni 50 asteeseen ja suuluuku raolleen.

Kiertoilma päälle, ja sitten vaan odottelet muutaman tunnin.

Halutessaan tankoja voi lisäsuolata pyyhkimällä ne lopuksi suolaliuoksella ja antamalla kuivua lisää.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 278g340kcal58.7g0g11.5g0g
Chilikastike original, Felix14g12kcal0.2g2.1g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g14g122kcal0g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g949kcal117.8g4.2g50.8g0g
Valittu annoskoko308g475kcal58.9g2.1g25.4g0g
Annoskoko puolitettuna154g237kcal29.5g1.1g12.7g0g
Arvot/100g100g154kcal19.1g0.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170419