Kessun kuivalihatangot

Leikkaa läskitön liha syiden suuntaisesti sormen paksuisiksi suikaleiksi.

Marinoi esim.

chilikastike-öljy-seoksessa yön yli kulhossa jääkaapissa.

Pyyhi lihat paperilla, ja aseta sähköuuniin ritilälle.

Ritilän alle kannattaa asettaa uunipelti leivinpaperin kanssa, koska kuivatuksen aikana lihasta valuu nesteitä.

Jätä kuitenkin ilmatilaa.

Uuni 50 asteeseen ja suuluuku raolleen.

Kiertoilma päälle, ja sitten vaan odottelet muutaman tunnin.

Halutessaan tankoja voi lisäsuolata pyyhkimällä ne lopuksi suolaliuoksella ja antamalla kuivua lisää.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 634g778kcal134.1g0g26.3g0g
Chilikastike original, Felix32g28kcal0.5g4.8g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g32g279kcal0g0g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g2170kcal269.2g9.6g116g0g
Valittu annoskoko704g1085kcal134.6g4.8g58g0g
Annoskoko puolitettuna352g542kcal67.3g2.4g29g0g
Arvot/100g100g154kcal19.1g0.7g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170419