Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g700g1190kcal140g0g70g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 10g54kcal0.1g0.1g6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g10g25kcal0.5g4.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5380g3688kcal309.8g234.4g157g29g
Valittu annoskoko2690g1844kcal154.9g117.2g78.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna1345g922kcal77.5g58.6g39.3g7.3g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593