Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, suolaa 150g206kcal3.6g45.4g0.4g1.4g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g450g315kcal22.1g54g3.1g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)425g319kcal76.5g2.1g4.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g200g194kcal39g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2379kcal286g210.4g53.8g3.6g
Valittu annoskoko1278g1190kcal143g105.2g26.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna639g595kcal71.5g52.6g13.5g0.9g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560