Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marokkolainen linssi-punasipulisalaatti/ muhennos

Kuumenna 2 rkl öljyä isossa pannussa ja kuullota sipuli pehmeäksi.

Kalttaa tomaatit ja lisää ne ja huuhdotut linssit sipulin joukkoon.

Mausta kurkumalla (2 tl) ja juustokuminalla (2 tl). Kaada vesi pannulle ja lisää fondi.

Kuumenna kiehuvaksi, vähennä sitten lämpöä ja hauduta seosta kunnes linssit ovat kypsiä ja melkein kaikki neste on imeytynyt.

Paista toiselle pannulla valkosipuli lopussa öljyssä ruskeaksi ja rapeaksi.

Sekoita valkosipuli ja tuore korianteri linssiseokseen ja mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä sitruunalohkojen ja maustamattoman jogurtin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 200g637kcal48.8g91.4g3.8g17.8g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g15g59kcal0.5g3g5.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g20g4kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3123g2277kcal107g218.6g100.6g45.6g
Valittu annoskoko1562g1139kcal53.5g109.3g50.3g22.8g
Annoskoko puolitettuna781g569kcal26.8g54.7g25.2g11.4g
Arvot/100g100g73kcal3.4g7g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171962