Marokkolainen linssi-punasipulisalaatti/ muhennos
Kuumenna 2 rkl öljyä isossa pannussa ja kuullota sipuli pehmeäksi.
Kalttaa tomaatit ja lisää ne ja huuhdotut linssit sipulin joukkoon.
Mausta kurkumalla (2 tl) ja juustokuminalla (2 tl). Kaada vesi pannulle ja lisää fondi.
Kuumenna kiehuvaksi, vähennä sitten lämpöä ja hauduta seosta kunnes linssit ovat kypsiä ja melkein kaikki neste on imeytynyt.
Paista toiselle pannulla valkosipuli lopussa öljyssä ruskeaksi ja rapeaksi.
Sekoita valkosipuli ja tuore korianteri linssiseokseen ja mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä sitruunalohkojen ja maustamattoman jogurtin kera.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa
Ottiliana