Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g23g0.9g9g
Naudan paistijauheliha, Pirkka400g672kcal80g0g40g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g100g300kcal4g6g29g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)40g112kcal5.6g1.6g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2465kcal189g66g158.4g19.8g
Valittu annoskoko1040g1233kcal94.5g33g79.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna520g616kcal47.3g16.5g39.6g5g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242