Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosipulikermaperunat Special Al Meira

Kuori n.4 kg perunoita, kuorittuna n.2,5kg.

kolme isoa valkosipulin kynttä.

Raasta pala juustoa.

ota iso uunivuoka ja voitele öljyllä (n.10g), siivuta perunat n.0,5cm paksuisiksi ja laita n.800g kerroksissa vuokaan.

Jokaisen kerroksen päälle yksi valkosipulin kynsi pieneksi murskattuna, suolaa, mustapippuria, perunamaustetta ja aromimaustetta.

Kun kaikki perunat on siivutettu ja vuoassa, laita juustoraaste tasaisesti perunoiden päälle ja kaada pari purkkia kevytruokakermaa tasaisesti perunoiden päälle.

Laita uuniin reiluksi tunniksi 200C.

Nauti hyvän lihan tms. kera!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2540g1934kcal47.8g393.7g5.1g25.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Polar-juusto 15%120g312kcal37.2g0g18g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6404g5424kcal184.8g845.6g117g51.6g
Valittu annoskoko3202g2712kcal92.4g422.8g58.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna1601g1356kcal46.2g211.4g29.3g12.9g
Arvot/100g100g85kcal2.9g13.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172536