Valkosipulikermaperunat Special Al Meira
Kuori n.4 kg perunoita, kuorittuna n.2,5kg.
kolme isoa valkosipulin kynttä.
Raasta pala juustoa.
ota iso uunivuoka ja voitele öljyllä (n.10g), siivuta perunat n.0,5cm paksuisiksi ja laita n.800g kerroksissa vuokaan.
Jokaisen kerroksen päälle yksi valkosipulin kynsi pieneksi murskattuna, suolaa, mustapippuria, perunamaustetta ja aromimaustetta.
Kun kaikki perunat on siivutettu ja vuoassa, laita juustoraaste tasaisesti perunoiden päälle ja kaada pari purkkia kevytruokakermaa tasaisesti perunoiden päälle.
Laita uuniin reiluksi tunniksi 200C.
Nauti hyvän lihan tms. kera!
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa
Goljatti