Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse100g740kcal0g0g82g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g5134kcal83g731g195g30g
Valittu annoskoko925g2567kcal41.5g365.5g97.5g15g
Annoskoko puolitettuna463g1284kcal20.8g182.8g48.8g7.5g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644