Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pätkiskakku

Murskaa keksit ja sekoita muruihin sulatettu voi. Levitä seos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Laita liivatelehdet kylmänä veteen likoamaan.

Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.

Vaahdota valkuaiset, lisää 1rkl sokeria kun vaahto on kovaa, sekoita vielä.

Vaahdota kerma.

Rouhi/murskaa pätkikset hienoksi rouheeksi.

Sulata suklaa.

Lisää suklaaseen pätkismurut, tuorejuusto, vaniljasokeri ja keltuaiset.

Sekoita tasaiseksi.

Purista lionneista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sulata ne, lisäämällä joukkoon pari rkl kiehuvaa vettä.

Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen kokoajan sekoittaen.

Lisää seokseen aiemmin vatkattu kerma ja valkuaiset, sekoita kevyesti.

Levitä seos keksi-voi pedille ja jätä jääkaappiin jähmettymään vähintään 5 tunniksi, mieluiten yön yli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Imppu1103
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi200g900kcal13g120g42g6.2g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Maitosuklaa 200g1075kcal20.3g100g66g0.1g
Pätkis minibites (140 g pussi)140g686kcal5g85.4g35g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200g320kcal16g8g26g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Liivatelehti, gelatiini400g1396kcal342.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g11758kcal830.8g678.8g635.4g12.6g
Valittu annoskoko1545g5879kcal415.4g339.4g317.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna773g2939kcal207.7g169.7g158.9g3.2g
Arvot/100g100g381kcal26.9g22g20.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172656