Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g175g840kcal9.3g112g40.3g1.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g250g1400kcal20g92.5g105g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Liivate 4g14kcal3.4g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2166g8208kcal124g572.6g598.8g3.6g
Valittu annoskoko1083g4104kcal62g286.3g299.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna541g2052kcal31g143.2g149.7g0.9g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172664