Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g721g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g300g571kcal45g0g45g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g80g60kcal14.4g0.4g0.8g0g
Auringonkukkaöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g1992kcal137.2g81.2g127.4g44.8g
Valittu annoskoko1236g996kcal68.6g40.6g63.7g22.4g
Annoskoko puolitettuna618g498kcal34.3g20.3g31.9g11.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789