Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1261g353kcal13.9g60.5g5g37.8g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g525g998kcal78.8g0g78.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g219g131kcal2.2g9.9g8.8g1.3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g140g105kcal25.2g0.7g1.4g0g
Auringonkukkaöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g3486kcal240.2g142.2g223g78.2g
Valittu annoskoko2163g1743kcal120.1g71.1g111.5g39.1g
Annoskoko puolitettuna1082g871kcal60.1g35.6g55.8g19.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789