Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1441g404kcal15.9g69.2g5.8g43.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g601g1141kcal90.1g0g90.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g160g120kcal28.8g0.8g1.6g0g
Auringonkukkaöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g3983kcal274.6g162.6g255g89.4g
Valittu annoskoko2472g1992kcal137.3g81.3g127.5g44.7g
Annoskoko puolitettuna1236g996kcal68.7g40.7g63.8g22.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789