Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1621g454kcal17.8g77.8g6.5g48.6g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g676g1284kcal101.3g0g101.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g282g169kcal2.8g12.7g11.3g1.7g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g180g135kcal32.4g0.9g1.8g0g
Auringonkukkaöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g4481kcal308.6g182.8g286.8g100.6g
Valittu annoskoko2781g2241kcal154.3g91.4g143.4g50.3g
Annoskoko puolitettuna1391g1120kcal77.2g45.7g71.7g25.2g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789