Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1802g504kcal19.8g86.5g7.2g54g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g751g1426kcal112.6g0g112.6g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g313g188kcal3.1g14.1g12.5g1.9g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g200g150kcal36g1g2g0g
Auringonkukkaöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g4979kcal343g203.2g318.6g111.8g
Valittu annoskoko3090g2490kcal171.5g101.6g159.3g55.9g
Annoskoko puolitettuna1545g1245kcal85.8g50.8g79.7g28g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789