Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g150g285kcal22.5g0g22.5g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g40g30kcal7.2g0.2g0.4g0g
Auringonkukkaöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g996kcal68.6g40.6g63.6g22.4g
Valittu annoskoko618g498kcal34.3g20.3g31.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna309g249kcal17.2g10.2g15.9g5.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789