Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g540g151kcal5.9g25.9g2.2g16.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g225g428kcal33.8g0g33.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g60g45kcal10.8g0.3g0.6g0g
Auringonkukkaöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1494kcal102.8g60.8g95.8g33.6g
Valittu annoskoko927g747kcal51.4g30.4g47.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna464g373kcal25.7g15.2g24g8.4g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789