Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)850g978kcal50.2g119g34.8g26.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g350g473kcal77g0g17.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora50g75kcal0.8g1.8g7.5g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 40g124kcal1.4g1.2g12.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g3626kcal261.2g251.6g176.8g54.4g
Valittu annoskoko1645g1813kcal130.6g125.8g88.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna823g907kcal65.3g62.9g44.2g13.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860