Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi300g372kcal9g100.2g1.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g155g220kcal19.4g0.5g16g0g
Margariini 80% keskiarvo100g710kcal0.3g0.2g80g0g
Perunajauhot,rainbow200g648kcal0.2g162g0.2g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g5761kcal72g964g197.6g10.4g
Valittu annoskoko1000g2881kcal36g482g98.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna500g1440kcal18g241g49.4g2.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901