Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 400g761kcal69g22.2g43.8g2.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200g20kcal3g3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)200g320kcal16g8g26g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Becel juokseva, annos 10g15g99kcal0g0g11.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g400g1320kcal48g260g7.6g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3176g5300kcal279.4g636.8g180.8g86.8g
Valittu annoskoko1588g2650kcal139.7g318.4g90.4g43.4g
Annoskoko puolitettuna794g1325kcal69.9g159.2g45.2g21.7g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007