Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 13g43kcal1.3g7.6g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.6g0.5g1.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana231g464kcal10.6g73g13g5.8g
Valittu annoskoko116g232kcal5.3g36.5g6.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna58g116kcal2.7g18.3g3.3g1.5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098