Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 135g445kcal13.6g78.4g4.7g15.5g
Vehnäjauho puolikarkea 405g1390kcal41.3g283.5g4.9g14.2g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g497kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g4774kcal109.8g750.8g131.8g59.4g
Valittu annoskoko1188g2387kcal54.9g375.4g65.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna594g1194kcal27.5g187.7g33g14.9g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098