Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 15g50kcal1.5g8.7g0.5g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g531kcal12.2g83.4g14.6g6.6g
Valittu annoskoko132g265kcal6.1g41.7g7.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna66g133kcal3.1g20.9g3.7g1.7g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098