Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 150g495kcal15.1g87.1g5.3g17.3g
Vehnäjauho puolikarkea 450g1544kcal45.9g315g5.4g15.8g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 63g553kcal0g0g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5304kcal122g834.2g146.4g66.2g
Valittu annoskoko1320g2652kcal61g417.1g73.2g33.1g
Annoskoko puolitettuna660g1326kcal30.5g208.6g36.6g16.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098