Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 19g62kcal1.9g10.9g0.7g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.4g0.7g2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g663kcal15.2g104.4g18.4g8.4g
Valittu annoskoko165g332kcal7.6g52.2g9.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna83g166kcal3.8g26.1g4.6g2.1g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098