Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 210g693kcal21.2g121.9g7.4g24.2g
Vehnäjauho puolikarkea 630g2162kcal64.2g441g7.6g22.1g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 88g774kcal0g0g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g7426kcal170.8g1167.8g205g92.6g
Valittu annoskoko1848g3713kcal85.4g583.9g102.5g46.3g
Annoskoko puolitettuna924g1857kcal42.7g292g51.3g23.2g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098