Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 23g74kcal2.3g13.1g0.8g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g796kcal18.4g125.2g22g10g
Valittu annoskoko198g398kcal9.2g62.6g11g5g
Annoskoko puolitettuna99g199kcal4.6g31.3g5.5g2.5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098