Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 240g791kcal24.2g139.3g8.4g27.6g
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g8487kcal195.2g1334.6g234g105.6g
Valittu annoskoko2112g4244kcal97.6g667.3g117g52.8g
Annoskoko puolitettuna1056g2122kcal48.8g333.7g58.5g26.4g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098