Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 26g87kcal2.6g15.2g0.9g3g
Vehnäjauho puolikarkea 79g270kcal8g55.1g0.9g2.8g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g928kcal21.2g145.8g25.4g11.6g
Valittu annoskoko231g464kcal10.6g72.9g12.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna116g232kcal5.3g36.5g6.4g2.9g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.5g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098