Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1.1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1061kcal24.4g166.8g29.4g13.4g
Valittu annoskoko264g530kcal12.2g83.4g14.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna132g265kcal6.1g41.7g7.4g3.4g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098