Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 34g111kcal3.4g19.6g1.2g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.9g1.2g3.5g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1194kcal27.4g187.8g33g14.8g
Valittu annoskoko297g597kcal13.7g93.9g16.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna149g298kcal6.9g47g8.3g3.7g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098