Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 3.8g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g133kcal3g21g3.6g1.6g
Valittu annoskoko33g66kcal1.5g10.5g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g33kcal0.8g5.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g200kcal4.5g31.7g5.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098