Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 38g124kcal3.8g21.8g1.3g4.3g
Vehnäjauho puolikarkea 113g386kcal11.5g78.8g1.4g3.9g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1326kcal30.6g208.6g36.6g16.4g
Valittu annoskoko330g663kcal15.3g104.3g18.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna165g332kcal7.7g52.2g9.2g4.1g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098