Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 45g148kcal4.5g26.1g1.6g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1591kcal36.6g250.2g44g19.8g
Valittu annoskoko396g796kcal18.3g125.1g22g9.9g
Annoskoko puolitettuna198g398kcal9.2g62.6g11g5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098