Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 480g1583kcal48.4g278.6g16.8g55.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1440g4941kcal146.7g1008g17.3g50.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g16974kcal390.2g2669.2g468.2g211.2g
Valittu annoskoko4224g8487kcal195.1g1334.6g234.1g105.6g
Annoskoko puolitettuna2112g4244kcal97.6g667.3g117.1g52.8g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098