Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 53g173kcal5.3g30.5g1.8g6g
Vehnäjauho puolikarkea 158g540kcal16g110.3g1.9g5.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g193kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1856kcal42.6g292g51.2g23g
Valittu annoskoko462g928kcal21.3g146g25.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna231g464kcal10.7g73g12.8g5.8g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098