Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 60g198kcal6.1g34.8g2.1g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2122kcal48.8g333.6g58.6g26.4g
Valittu annoskoko528g1061kcal24.4g166.8g29.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna264g531kcal12.2g83.4g14.7g6.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098