Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 68g223kcal6.8g39.2g2.4g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 203g695kcal20.6g141.8g2.4g7.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g2387kcal54.8g375.4g65.8g29.8g
Valittu annoskoko594g1194kcal27.4g187.7g32.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna297g597kcal13.7g93.9g16.5g7.5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098