Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 7.5g25kcal0.8g4.4g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g265kcal6.2g41.8g7.4g3.4g
Valittu annoskoko66g133kcal3.1g20.9g3.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna33g66kcal1.6g10.5g1.9g0.9g
Arvot/100g100g201kcal4.7g31.7g5.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098