Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 75g247kcal7.6g43.5g2.6g8.6g
Vehnäjauho puolikarkea 225g772kcal22.9g157.5g2.7g7.9g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 31g276kcal0g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2652kcal61g417g73.2g33g
Valittu annoskoko660g1326kcal30.5g208.5g36.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna330g663kcal15.3g104.3g18.3g8.3g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098