Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 90g297kcal9.1g52.2g3.2g10.4g
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.5g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g3183kcal73.2g500.4g87.8g39.8g
Valittu annoskoko792g1591kcal36.6g250.2g43.9g19.9g
Annoskoko puolitettuna396g796kcal18.3g125.1g22g10g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098