Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 105g346kcal10.6g60.9g3.7g12.1g
Vehnäjauho puolikarkea 315g1081kcal32.1g220.5g3.8g11g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 44g387kcal0g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g3713kcal85.4g583.8g102.6g46.2g
Valittu annoskoko924g1857kcal42.7g291.9g51.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna462g928kcal21.4g146g25.7g11.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098