Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 11g37kcal1.1g6.5g0.4g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g398kcal9g62.4g11g5g
Valittu annoskoko99g199kcal4.5g31.2g5.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna50g100kcal2.3g15.6g2.8g1.3g
Arvot/100g100g201kcal4.5g31.5g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098