Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 75g94kcal15.8g0g3.4g0g
Valio Viola Mustapekka 100g17g78kcal2g1.2g7.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio33g22kcal0.5g1.4g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g435kcal37g6.2g29.4g0.2g
Valittu annoskoko137g218kcal18.5g3.1g14.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna69g109kcal9.3g1.6g7.4g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474