Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 751g940kcal157.7g0g33.8g0g
Valio Viola Mustapekka 100g167g784kcal20g12g73.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g206kcal0g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio334g217kcal5g14g16.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g4353kcal368.6g62.2g294.8g3g
Valittu annoskoko1370g2177kcal184.3g31.1g147.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna685g1088kcal92.2g15.6g73.7g0.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474