Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 900g1126kcal189g0g40.5g0g
Valio Viola Mustapekka 100g200g940kcal24g14.4g88g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3284g5218kcal441.8g74.6g353.4g3.8g
Valittu annoskoko1642g2609kcal220.9g37.3g176.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna821g1304kcal110.5g18.7g88.4g1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474