Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 225g282kcal47.3g0g10.1g0g
Valio Viola Mustapekka 100g50g235kcal6g3.6g22g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio100g65kcal1.5g4.2g5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g1306kcal110.6g18.6g88.4g0.8g
Valittu annoskoko411g653kcal55.3g9.3g44.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna206g327kcal27.7g4.7g22.1g0.2g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474