Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 451g564kcal94.6g0g20.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g100g471kcal12g7.2g44.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio200g130kcal3g8.4g10g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g2612kcal221.2g37.4g177g2g
Valittu annoskoko822g1306kcal110.6g18.7g88.5g1g
Annoskoko puolitettuna411g653kcal55.3g9.4g44.3g0.5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474