Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 526g658kcal110.4g0g23.7g0g
Valio Viola Mustapekka 100g117g549kcal14g8.4g51.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g145kcal0g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio234g152kcal3.5g9.8g11.7g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g3048kcal258.2g43.6g206.4g2.2g
Valittu annoskoko959g1524kcal129.1g21.8g103.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna480g762kcal64.6g10.9g51.6g0.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173474